HTML

2013.07.12. 01:25 fannusz.

tisztaságmánia?!

apa a minap közölte velem, hogy gazdaságtalan gyerek vagyok. meglepődtem, hogy mivan, most mit tettem? mint kiderült, annyi volt a bűnöm, hogy MOSTAM! :D hát először kiakadtam. lecseszett azért, mert mostam :D de jó oké tényleg szar lehet, hogy megugrott a vízszámlánk, de legalább szép tisztaság van, meg rend :3

mindenki azt mondja, hogy tisztaságmániás vagyok. de őszintén, hogy néz az ki, hogy ruhakupac van az ágyamon vagy, hogy kilométeres nagyságban áll a por a polcon, szekrényen. na nem én ebből nem kérek. olyan nehéz lenne egy héten legalább 2-szer kiporszívózni a saját szobánkat vagy hétvégén összegyűjteni a vasalni valókat és kivasalni? mert szerintem nem :) és jobb a közérzetem, hogy tisztaságban aludhatok, járkálhatok, kelhetek fel stb. :)

images.jpg  takaritas2.jpg

www.femina.hu oldalon egy cikkben olvastam arról, hogy mit árul el a jellemedről a szobád! :) ezt szeretném megosztani veletek:

a kaotikus

Kétség sem fér ahhoz, hogy ebbe a kategóriába tartozol, ha akkor mozogsz igazán otthonosan a szobádban, amikor totális káosz uralkodik benne. A szobád minden pontján található valami, aminek nem ott lenne a helye: ruhák, iskolai füzetek, laptop, könyvek.
Életvidám lány vagy, aki tele van energiával és kalandvággyal. Folyton jössz-mész, általában későn ér véget a napod, és az egész napos pörgés után már túlságosan fáradt vagy ahhoz, hogy rendet rakj a szobádban.

a rendszerető

Akkor tartozol ebbe a kategóriába, ha szereted a rendet, a harmóniát. Akkor érzed jól magad, ha a kuckódban minden ott van, ahová tartozik. A szobád stílusos, minden giccstől mentes, abszolút tükrözi a személyiségedet. Olyan lány vagy, aki megbízható, segítőkész, kiegyensúlyozott és mindig pontos.

a kreatív

Ebbe a kategóriába tartozol, ha a vidám, bohókás színek és a mutatós, ötletes dekorációk kedvelője vagy. Számodra akár egy régi, kissé már elavult bútor vagy tárgy is kincs lehet, ugyanis kreatív ötleteid révén némi átalakítással modernné varázsolod őket. A falaidat sok-sok fotó, esetleg néhány általad festett kép díszíti.
Olyan lány vagy, akinek jó ötletei vannak, és aki nagy adag művészi tehetséggel rendelkezik - ez első pillantásra meglátszik a szobádon is.

a romantikus

Nem kétséges, hogy ebbe a kategóriába tartozol, ha a szobád pontosan úgy néz ki, mint a hercegnők birodalma a filmekben. Akkor érzed jól magad, ha a környezet, ami nap mint nap körülvesz, idilli, szinte mesébe illő. A te szobádban semmi sem lehet túlzás: sem a baldachinos ágy, sem a pihe-puha díszpárnák és cuki plüssállatok sokasága. Polcaidon szinte biztosan megtalálható néhány romantikus film, könyv. Érzelmes lány vagy, aki szeret álmodozni, mégis két lábbal áll a földön.

és hogy eldöntsétek milyenek is vagytok valójában, kerestem nektek egy cuki kvízt. :) köszönet a www.ezoterikus.hu oldalnak!

1. Hogyan írnád le a szobádat?

a) kellemes, rendes
b) kényelmes és szép, de mindig tökéletesen tiszta
c) tele van a levetett ruháimmal, cipők szana-széjjel

2. A legkedvesebb tárgyad...

a) az alkalmi ruhád/öltönyöd, melyben olyan jól mutatsz
b) egy plüssállat, mivel olyan szentimentálisan ragaszkodsz minden emlékhez
c) a naplód, mivel tele van a gondolataiddal

3. Mi van a faladon?

a) naptár
b) szép holmik, tükör, fotók
c) poszterek, festmények

4. Valaki kérte már, hogy rakj végre rendet?

a) soha
b) ritkán
c) mindig, mikor megijednek a nagy rendetlenségtől

5. A kedvenc falszíned a...

a) világos kék vagy zöld, mert megnyugtató
b) rózsaszín vagy pasztell, mert vidám és trendi
c) fekete vagy nagyon sötét, mert olyan menő

6. Fejezd be a következő mondatot: A szobám...

a) egy hely, ahol alszom és ahol elkezdődik, illetve befejeződik a napom; egyszerű és praktikus
b) a privát szférám, ami pont olyan, mint én
c) egy rejtekhely, ahol elbújok a világ elől

7. Ha a pénz nem lenne akadály, mit választanál a szobádba?

a) egy klassz számítógépet
b) egy teljesen új dekorációt függönnyel, komódokkal és ágyneművel
c) egy telefont, hogy a privát beszélgetéseimet ott tudjam lebonyolítani kényelemben

8. Melyik az első dolog, amihez odamész vagy amit megfogsz, miután belépsz a szobába?

a) az asztalkám, ahol gyorsan elvégzem a feladataimat
b) az ágyam, ahol ellazulhatok néhány pillanatra nappal is
c) a sztereóberendezés, mert mindig szól a zene nálam

éééééééééééééés íme a végeredmény:

ha a legtöbb válaszod A, akkor te vagy a kontrolláló
Az a típusú ember vagy, aki terveket sző és ragaszkodik is hozzájuk. A szobád visszatükrözi ezt, mivel minden rendezett és tiszta körülötted. Úgy érzed, ha a szobád olyan, amilyennek látni szeretnéd, akkor minden felett képes vagy ellenőrzést tartani, legfőképp az életed felett. Ha nem is nyújtasz minden téren jó teljesítményt, viszont igen keményem dolgozol és erősen tartod magad a szabályokhoz. Kiváló barát vagy, aki sosem felejt el egyetlen születésnapot sem és a lojalitás, vagy a hűség kulcsfontosságú szerepet játszik a mindennapok során. Néha azért neked is muszáj ellazulnod egy kicsit, s ehhez nem feltétlenül elég, ha ledobálod a ruháidat a földre és nem raksz rendet utána! Néha hagyd kócosan a hajadat és szórakozz egy kicsit!

ha a legtöbb válaszod B, akkor te vagy az álmodozó
A szobád a te szentélyed, ahol mindent megengedhetsz magadnak, ha másképpen nem, akkor gondolatokban. Szeretsz ábrándozni, ezért szereted, ha szép és kényelmes a lakótered. Titokban nagyon örülsz annak, ha mások is szívesen lógnak veled az életteredben. Szereted a luxust és gyakran rendezel újra mindent magad körül. A fókuszpontban az ágyad áll, mely, ha lehet, mindig nagyon puha és hívogató érzést kelt bárkiben. A szobádat mindig úgy hagyod, hogy oda bárki beléphessen, és mindig irigykedve tekintsen körbe. Büszke vagy az ízlésedre, a stílusodra és biztosan valamilyen kreatív önkifejező munka után nézel. Azért néha maradj a realitás talaján, még akkor is, ha álmodni olyan jó is!

ha a legtöbb válaszod C, akkor te vagy a káosz gyermeke
Nem nagyon érdekel, hogy néz ki a szobád, a saját privátszférádat mindennél nagyobbra értékeled. Imádod becsukni magad mögött az ajtót és akkor vagy igazán boldog, ha egyedül lehetsz és nem kell senkivel megosztanod a magányt. Nem éppen te vagy a legnépszerűbb ember a környezetedben, de ez nem is nagyon érdekel. Csak a legjobb és leghűségesebb barátaiddal veszed körbe magadat, akikkel a legnagyobb titkaidat is megoszthatod, s tudod, hogy azok náluk jó kezekben lesznek. A szobád kiváló hely arra, hogy gondolkodj, vagy írj valamit, esetleg csak zenét hallgass és pihenj. A lakótered olykor rendetlen, de azért még elmegy. Ha nem is ideális benne az energiaáramlás, de úgy gondolod, hogy ezt hívják rendezett káosznak. Azért néha tegyél rendet magad körül és saját magadban is, hogy tudd, minek hol a helye a nagyvilágban!

jó szórakozást a kvízhez! :3 puszikállak benneteket!

Szólj hozzá!

Címkék: rend kvíz káosz mánia takarítás tisztaság


A bejegyzés trackback címe:

https://thatgirlswords.blog.hu/api/trackback/id/tr95401282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása